A hadrian.hu weblapról CSAK DIGITÁLIS KOTTÁK ÉS KÖNYVEK (továbbiakban: kiadványok) tölthetők le PDF fájlformátumban (PDF olvasó letöltése). A kiadványokat papír alapon nem lehet megvásárolni, azt a vásárlónak kell kinyomtatnia saját nyomtatóján (a borítók nem minden esetben részei a kiadványoknak, azok csak a jobb webes megjelenést szolgálják).

Azokat a kiadványok, ahol Horváth Adrián szerzőként van megjelölve, kiadott kottaként/könyvként lehet megvásárolni - a számla kotta/könyv eladásról kerül kiállításra és a vevő a vásárlás után, a vételár megérkezését követően kapja meg elektronikus úton, a vásárláskor megadott ímél címére.

Minden más esetben a kották nem számítanak kiadott kottának, a vásárlással a vásárló hangszerelési szolgáltatást vásárol. A vásárlás után, a vételár megérkezését követően a vásárló hangszerelési szolgáltatásról kap számlát, szintén elektronikus úton, a vásárláskor megadott ímél címére.

Az oldal üzemeltetője kijelenti, hogy a szolgáltatás megfelel a Szerzői Jogi Törvény előírásainak, mivel vagy saját hangszereléseit - mint szolgáltatás - árulja, vagy rendelkezik a kották jogaival, és a letöltésekért fizetett összegből a szerzők vagy jogutódjaik részesülnek.