Jogi tájékoztatás

A hadrian.hu weblap “Digitális hangszerelések” menü alatt és a Kotta mobil applikációban CSAK DIGITÁLIS HANGSZERELÉSEK és DOKUMENTUMOK tölthetők le PDF fájlformátumban (PDF olvasó letöltése). A hangszereléseket vagy dokumentumokat papír alapon nem lehet megvásárolni, azt a vásárlónak kell kinyomtatnia saját nyomtatóján (a borító nem része a hangszereléseknek, az csak a jobb webes megjelenést szolgálja).

A digitális hangszerelések nem számítanak kiadott kottának, a vásárlással a vásárló hangszerelési szolgáltatást vásárol. A vásárlás után, a vételár megérkezését követően a vásárló hangszerelési szolgáltatásról kap számlát, szintén elektronikus úton, a vásárláskor megadott ímél címére.

Amennyiben a vásárló hangszerelési szolgáltatást vásárol, az alaphangszerelés letöltése után igény szerint lehetőség van plusz szólamok kérésére, amelyeket ingyenesen kap meg a vásárló.

Az oldal és a mobil applikáció üzemeltetője kijelenti, hogy a szolgáltatás megfelel a Szerzői Jogi Törvény előírásainak, mivel vagy saját hangszereléseit – mint szolgáltatás – árulja, vagy rendelkezik a kiadott kották kiadási jogával.