Akció!

Indulókönyv 2020

6.000 Ft150.000 Ft

Kiürítés
Cikkszám: IK2020 Kategóriák: ,

Leírás

Fontos!

Kérem, olvassa el!

A kiadvány nyomtatott kotta (nem digitális termék)!

A megrendelés
2020. április 15. és május 1. között
lesz teljesítve, a rendelések beérkezésének sorrendjében!
Fizetési határidő: 2020. március 31.

Közel két évtized után újra megrendelhető egy színvonalas fúvószenekari indulókönyv. Jómagam (Horváth Adrián) szerkesztésében jelenik meg 2020 áprilisában az Indulókönyv 2020. A 116 darabot tartalmazó kiadvány magában foglalja a legfontosabb himnuszokat, a gyász- és koszorúzózenéket, az elmúlt 70 év legkedveltebb indulóit, de számos olyan indulót is tartalmaz, amelyek eddig sosem jelenhettek meg nyomtatott kiadásban. Az indulókönyv érdekessége, hogy mai magyar – eddig még sosem hallott és játszott – indulókat is tartalmaz.

Az új indulókönyv szólamai a XXI. század elvárásainak megfelelően, indulókönyv méretben, vízhatlan, műanyag alapú papírra nyomtatott, fémspirálozott kották, amelyek a fokozott igénybevételt is kiállják. Az 50 lapos szólamkönyv (sem súlyában, sem méretében) nem haladja meg az eddig megjelent indulókönyvek méretét. A partitúra 700 (A/4-es) oldala három kötetre bontva, fémspirál kötéssel kerül forgalomba. A kiadvány a pápai Jókai Mór Városi Könyvtár nyomdájában készül.

Az indulókat (a kortárs indulók kivételével) magam hangszereltem át a mai kor követelményei szerint, de megtartva azt a flexibilitást, hogy az adott összeállításnál kisebb szólamcsoportú zenekaron is megszólaljon. Az indulókönyv lektorálását Dohos László ny. ezredes, Liszt-díjas karnagy, a Magyar Honvédség nyugalmazott főkarmestere, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának nyugalmazott docense vállalta, akinek ezúton is köszönöm ezt a hatalmas munkát.

A teljes garnitúra már előrendelhető és ugyanitt mód van a partitúra, vagy a szólamok külön-külön való megrendelésére is. A komplett indulókönyv 2020. március 31-ig 150.000 Ft-os áron, azután már csak 200.000 Ft-os áron rendelhető meg.

Amennyiben csak a partitúrát szeretné, úgy azt 50.000 Ft-os, az egyes szólamokat pedig 6.000 Ft-os áron vásárolhatja meg. Ha a megrendelés tartalmazza a teljes garnitúrát, úgy a garnitúrához rendelt külön szólamokra 50% engedményt lehet érvényesíteni az „indulokonyv” kuponkóddal. Ebben az esetben a szólamok csak 3.000 Ft-ba kerülnek. A rendelés menetét megnézheti az alábbi videón.

A pápai Jókai Mór Városi Könyvtár és magam, mint Kiadó vállaljuk, hogy az elkövetkező években is biztosítjuk a partitúra és a szólamok utánnyomását, amennyiben a hiányzó szólamokat pótolni kell!

Tartalom

További információk

Szólamok

Indulókönyv garnitúra (partitúra és szólamok), partitúra, pikoló, fuvola 1, fuvola 2, oboa 1, oboa 2, fagott, esz-klarinét, klarinét 1, klarinét 2, klarinét 3, basszusklarinét, altszaxofon 1, altszaxofon 2, tenorszaxofon, baritonszaxofon, vadászkürt 1, vadászkürt 2, vadászkürt 3, vadászkürt 4, szárnykürt 1, szárnykürt 2, tenorkürt 1 (violinkulcs), tenorkürt 1 (basszuskulcs), tenorkürt 2 (violinkulcs), tenorkürt 2 (basszuskulcs), baritonkürt (violinkulcs), baritonkürt (basszuskulcs), trombita 1, trombita 2, trombita 3, trombita 4, harsona 1, harsona 2, harsona 3, tuba 1, tuba 2, kisdob, nagydob-cintányér, harangjáték